Welkom bij geitenstal de Melkbron. Wij trachten al 10 jaar het bonte geitenras op een hoger plan te brengen. Bonte geiten fokken welke zich kunnen meten aan hun witte soort genoten in alle facetten. Dat is de uitdaging die wij hebben

Onze stalnaam  De Melkbron
Vroeger had elke dorp in de Zaanstreek zijn eigen vereniging zo ook Westzaan mijn opa was hier lid van en deze vereniging heette de Melkbron. Daar de vereniging niet meer bestaat heb ik de verenigingsnaam als mijn stalnaam genomen.

Momenteel heb ik 6 geiten opstal staan allen eigen fok!
1 zes jarige Linda v/d Melkbron een mooie goed bewaarde geit die alle diverse keren kampioen is geweest. Ook geeft zij mooie lammeren.
1 twee jarige Kitty v/d Melkbron als lam was zij Nederlands kampioen bij de NCW dit jaar bracht zij twee mooie lammeren en staat zij er mooi voor daarnaast heb ik 4 een jarige lammeren van vorig jaar waarvan drie van Linda v/d Melkbron namelijk Masja &Sasja v/d Melkbron en Zwartje v/d Melkbron en last but not least Blacky v/d Melkbron 4 mooie een jarige waar ik wel toekomst in zie.
U bent altijd welkom om te komen kijken want naast me geiten heb ik ook nog een zestal lammeren dus schroom niet en kom eens langs bij stal de Melkbron in Westzaan
J. J. Allanstraat 397 a  u bent dan bij Arie Abbing

Zie ook de foto’s